WIE ZIJN WIJ

2 Handen Op 1 Buik is ontstaan uit de behoefte van alleenstaande zwangeren een cursus te kunnen volgen waar de focus ligt op de zwangere zonder partner. Zodat je ervaringsverhalen kunt horen van vrouwen die hetzelfde doormaken als jij, en zodat je een netwerk kunt opbouwen waar je ook nadat de baby geboren is veel aan kunt hebben.

De naam ‘2 Handen Op 1 Buik’ verwijst naar jouw beide handen op jouw buik met daarin het jongetje of meisje waar je zo nieuwsgierig naar bent. Stevig ondersteunen jouw handen je buik, klaar om het alleenstaand moederschap aan te gaan.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar je allerlei cursussen, workshops, informatie en communities over het bewust of ongepland alleenstaand moederschap vindt. We streven ernaar dit in zoveel mogelijk regio’s in Nederland en België mogelijk te maken. Met ons team van zwangerschapsdocenten en doula’s werken we hier hard aan en met heel veel plezier.

We hopen je snel te ontmoeten en jouw bijzondere verhaal te horen!

AANBIEDER WORDEN

Ben jij zwangerschapsdocent of doula en wil je ook in jouw regio een cursusaanbod voor alleenstaande zwangeren opzetten?

Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?