WIE ZIJN WIJ

CURSUS VOOR SINGLES

Onder alleenstaande zwangeren bestaat de behoefte een cursus te kunnen volgen waar de focus ligt op de zwangere zonder partner. Zodat je ervaringsverhalen kunt horen van vrouwen die hetzelfde doormaken als jij, en zodat je een netwerk kunt opbouwen waar je ook nadat de baby geboren is veel aan kunt hebben.

2 HANDEN OP 1 BUIK

Uit deze gedachten is 2 Handen Op 1 Buik ontstaan. De naam verwijst naar jouw beide handen op jouw buik met daarin het jongetje of meisje waar je zo nieuwsgierig naar bent. Stevig ondersteunen jouw handen je buik, klaar om het alleenstaand moederschap aan te gaan. Op zoveel mogelijk locaties in Nederland bieden we cursussen en workshops aan zodat alleenstaande wensmama’s, zwangere singles en solomoeders met elkaar in contact kunnen komen om tips en ervaringen uit te wisselen.

VERTROUWEN

De aanbieders van 2 Handen Op 1 Buik zijn allen doula en/of zwangerschapsdocent. Daardoor kunnen ze je op mentaal maar ook op praktisch gebied ondersteunen en zul je na het volgen van de cursus met nog meer vertrouwen naar je bevalling toekijken.

HET TEAM VAN 2 HANDEN OP 1 BUIK

LINDA BRAKENHOFF

LOCATIE: DEN HAAG EN LEIDEN

MAAIKE RIJNSBURGER EN PAULINA GLAPINSKI-ZOETHOUT

LOCATIE: ROTTERDAM EN UTRECHT

MONIQUE OPHORST

LOCATIE: TILBURG

SANDRA EIKELENBOOM

LOCATIE: GOUDA

AANBIEDER WORDEN

Ben jij zwangerschapsdocent of doula en wil je ook in jouw regio een cursusaanbod voor alleenstaande zwangeren opzetten?

Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?