Tips voor: Regelzaken

Cryos spermabank Denemarken

Donorconceptie.nl: Landelijk informatiepunt voor donorconceptie. Donorkinderen, (aspirant) donoren en (wens)ouders vinden hier relevante en betrouwbare informatie over donorconceptie, ervaringsverhalen en verwijzingen naar organisaties of hulpverleners.

Donorgegevens.nl: Stichting Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting bewaart en beheert de gegevens van sperma-, eicel- en embryodonoren. Deze worden landelijk geregistreerd en op verzoek aan het donorkind of de ouder verstrekt. Vrouwen met een vrouwelijke partner kunnen ook bij ons terecht voor het aanvragen van een ouderschapsverklaring.

Europian Sperm Bank

Meer dan gewenst: Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Met onder andere informatieve bijeenkomsten, borrels en speeddates.

Kim Smienk Advocatuur: Met onder andere juridisch advies op maat over donorcontracten.

Veenhof Notariaat: Notaris, gespecialiseerd in niet-traditionele gezinsvormen.

Voogdij: Je kunt een voogd aanwijzen door een aantekening in het gezagsregister. Het aanwijzen van een voogd in het register kan online en is gratis.

Wens Familierecht is volledig gespecialiseerd in de juridische begeleiding van alle vormen van juridisch ouderschap, zoals draagmoederschap, adoptie, donorschap, roze ouderschap, lesbisch ouderschap en co-ouderschap.

Wilma Eusman: Advocaat, gespecialiseerd in niet-traditionele gezinsvormen.

× Hoe kan ik je helpen?