Diverse tips

Bam-Mam: Bammam.nl is er voor alle vrouwen die bewust voor het alleenstaand ouderschap kiezen of zich daar nog op aan het oriënteren zijn. De vereniging komt op voor de collectieve belangen van Bam moeders. Daarnaast is gezelligheid en de kans voor vrouwen en kinderen om in contact te komen met gelijkgestemden, een belangrijk aspect van onze vereniging.

Buurtmama’s: De ontmoetingsplek voor mama’s. Match, chat en ontmoet!

Cryos spermabank Denemarken

DuRF: Dutch Rainbow Familyprofessionals. Het doel van DuRF is het bevorderen van de kwaliteit en deskundigheid op het gebied van het begeleiden van regenbooggezinnen.

Eenoudercampings: Op deze website vind je een overzicht van de leukste eenoudervakanties op campings in Nederland, in de Ardennen in Belgie, in Frankrijk op een landgoed camping, in Spanje, Italie, Kroatie, Noorwegen en Zweden.

Estivant: Single reizen specialist

Facebook besloten groep van 2 Handen Op 1 Buik voor zwangere singles

Geboortekaartjes van Studio Poppy: Stel jouw eigen gezin samen! Je kunt een broertje, zusje, hond en kat toevoegen. Zelfs de printjes van de kleding kun je aanpassen.

LIDC, Landelijk Informatiepunt Donorconceptie: Donorkinderen, (aspirant) donoren en (wens)ouders vinden hier relevante en betrouwbare informatie over donorconceptie, ervaringsverhalen en verwijzingen naar organisaties of hulpverleners.

Maan zwangerschapsdagboek: Ook geschikt voor alleenstaande zwangeren.

Meer dan gewenst: Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Met onder andere informatieve bijeenkomsten, borrels en speeddates.

Single Supermom: Single SuperMom is de onmisbare metgezel voor elke alleenstaande moeder, of je nu zwanger bent, in een scheiding zit, weduwe bent of al langere tijd alleenstaand bent. We helpen je graag om jouw dromen en doelen te bereiken. En ervoor te zorgen dat je minder aan het overleven bent.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?