Diverse tips

Bam-Mam: Bammam.nl is er voor alle vrouwen die bewust voor het alleenstaand ouderschap kiezen of zich daar nog op aan het oriënteren zijn. De vereniging komt op voor de collectieve belangen van Bam moeders. Daarnaast is gezelligheid en de kans voor vrouwen en kinderen om in contact te komen met gelijkgestemden, een belangrijk aspect van onze vereniging.

Buurtmama’s: De ontmoetingsplek voor mama’s. Match, chat en ontmoet!

DuRF: Dutch Rainbow Familyprofessionals. Het doel van DuRF is het bevorderen van de kwaliteit en deskundigheid op het gebied van het begeleiden van regenbooggezinnen.

Eenoudercampings: Op deze website vind je een overzicht van de leukste eenoudervakanties op campings in Nederland, in de Ardennen in Belgie, in Frankrijk op een landgoed camping, in Spanje, Italie, Kroatie, Noorwegen en Zweden.

Eenoudervakantiegids.nl

Estivant: Single reizen specialist

Facebook besloten groep van 2 Handen Op 1 Buik voor single wensmoeders, single zwangeren en solomoeders (bewust en ongepland).

Geboortekaartjes van Studio Poppy: Stel jouw eigen gezin samen! Je kunt een broertje, zusje, hond en kat toevoegen. Zelfs de printjes van de kleding kun je aanpassen.

Maan zwangerschapsdagboek: Ook geschikt voor alleenstaande zwangeren.

Mijlpaalkaarten voor een BAM zwangerschap: 32 mijlpaalkaarten van jouw zwangerschap die je niet wil vergeten

Røstig: Bij RØSTIG kom je tot RØST door de twee à drie workshops per dag rond meditatie, zelf-ontwikkeling en yoga, allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarbij kun je heerlijk ontspannen in onze (jawel) drijvende wellness, op avontuur gaan met je eigen kano en genieten van de gezelligheid en relaxte sfeer van RØSTIG. Er is een apart kampeerveldje voor alleengaande kampeerders.

Single Supermom: Single SuperMom is de onmisbare metgezel voor elke alleenstaande moeder, of je nu zwanger bent, in een scheiding zit, weduwe bent of al langere tijd alleenstaand bent. We helpen je graag om jouw dromen en doelen te bereiken. En ervoor te zorgen dat je minder aan het overleven bent.

Solo amigos: Geniet bij onze eenoudervakanties van heerlijk ontbijt, lunch en diner van onze topkok, leuke activiteiten voor kinderen en ouders, gezellige borrels, mooie gesprekken en veel gezelligheid!

Wombility, fertiliteitsmassage door Kim Brandsma – van Pelt: Deze behandeling brengt het zenuwstelsel tot rust en stimuleert de doorbloeding van jouw baarmoeder en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat organen weer op de juiste, natuurlijke stand in het lichaam komen te liggen. Hierdoor kan de kwaliteit van de eicellen verbeteren, waarbij de hormoonbalans herstelt en je baarmoederslijmvlies de juiste dikte krijgt. De stofjes die vrijkomen tijdens de massage zorgen er bovendien voor dat je lekkerder in je vel zit.

× Hoe kan ik je helpen?