Single Mama Café

Live en Online
Online

Rond een steeds wisselend thema organiseren we online meet ups voor (bewust) alleenstaande moeders (to be). Onder begeleiding van een van onze docenten en een ervaringsmama kun je in een groep van maximaal 10 personen ervaringen uitwisselen en al je vragen stellen. Zodat je er nieuwe inspiratie, energie en misschien zelfs leuke contacten aan overhoudt!

Live

Voor de live Single Mama Café’s nodigen we een expert uit, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO, muziek, babymassage, etc. Ideeën hiervoor kunnen aangedragen worden, graag zelfs! Vaak wordt de workshop afgesloten met een gezellige lunch zodat iedereen ruim de tijd heeft om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over het alleenstaand moederschap.

Ik vond het Single Mama Café een ontzettend fijne, gezellige én informatieve manier om vrouwen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten als ik. Veel herkenning, en direct een gevoel van steun van vrouwen die je nog nog nooit ontmoet hebt – maar ieders verhaal bleek zo herkenbaar! De keuze was dus ook niet moeilijk om een whatsappgroepje te starten en contact te houden.
Eva

feb 2021

× Hoe kan ik je helpen?