SINGLE MAMA CAFE

LIVE EN ONLINE

Online

Rond een steeds wisselend thema organiseren we online meet ups voor alleenstaande zwangeren en alleenstaande moeders. Onder begeleiding van een van onze docenten en een ervaringsmama kun je in een groep van maximaal 10 personen ervaringen uitwisselen en al je vragen stellen. Zodat je er nieuwe inspiratie, energie en misschien zelfs leuke contacten aan overhoudt!

Live

Voor de live Single Mama Café’s nodigen we een expert uit, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO, muziek, babymassage, etc. Ideeën hiervoor kunnen aangedragen worden, graag zelfs! Vaak wordt de workshop afgesloten met een gezellige lunch zodat iedereen ruim de tijd heeft om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over het alleenstaand moederschap.

Zwangerschapscursus

2 Handen Op 1 Buik organiseert ook zwangerschapscursussen voor singles! We zijn een team van zwangerschapsdocenten en hopen via ons initiatief de solomoeders in Nederland met elkaar in verbinding te brengen. Kijk maar eens op ons aanbod voor zwangere singles: Alle locaties

Programma

Inschrijven Single Mama Café

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere Single Mama Café's door ons een whatsapp te sturen of door het inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen. Na je inschrijving ontvang je een tikkie. Als je betaling op onze rekening binnen is ben je verzekerd van je deelname aan het Single Mama Café.

Bij verhindering is het niet mogelijk je deelname naar een ander moment te verplaatsen.
Wanneer het café i.v.m. coronamaatregelen geannuleerd wordt, wordt het café verplaatst naar een nieuwe datum.
2 Handen Op 1 Buik kan in geen geval geld teruggeven.

We wensen je veel plezier, mooie contacten en een interessante uitwisseling van kennis en ervaring toe!
Groetjes, het team van 2 Handen Op 1 Buik

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?