Reviews Zwangerschapscursus

De cursus heeft me gesterkt in wat ik wilde bereiken rondom mijn bevalling. Zodat ik mijn wensen goed kon uitleggen aan de verloskundige, eventueel vergezeld van wetenschappelijke onderbouwing.

Alette, zwanger via onbekende donor

Juni 2022

Deze groep was voor mij een enorme vertrouwensboost omdat je onderdeel bent van gelijkgestemden, dat je niet elke keer diegene bent die dingen anders doet.

Marijke, zwanger via bekende donor

Juni 2022

Ik had erg de neiging het nadenken over de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen, maarja de tijd loopt natuurlijk toch door. Door fysiek ergens naartoe te gaan, door het over bepaalde onderwerpen te hebben, ga je er toch meer mee bezig. En dus ook heel leuk om dat met al die vrouwen in dezelfde situatie te delen allemaal. De bevalling zie ik nog steeds wel een beetje tegenop, maar ik ben wel blij dat ik nu in ieder geval veel achtergrondkennis heb. 

Didi, ongepland alleenstaand zwanger

Juni 2022

Wat ik heel fijn heb gevonden is dat we ook zo in zijn gegaan op het alleenstaand zijn en hoe je daarin inspeelt op je bevalling. Bijvoorbeeld de samenwerking met je geboortepartner, wat je allemaal kan regelen voor je zelf, dat de mogelijkheid van een doula bestaat, etc.

Jullie leveren zo duidelijk maatwerk en hebben zo veel ervaring met solomoeders. Ik ben echt enorm tevreden, dus dank jullie wel daarvoor!

Kris, zwanger via bevriende donor

Juni 2022

Mij heeft de cursus ontzettend geholpen. Ik was in het begin heel angstig voor de bevalling, omdat je in films en op tv mensen ziet die continu in pijn zijn en je hebt geen idee hoe lang het gaat duren. Nu weet ik dat pijn er niet continu hoeft te zijn, dat ik de bevalling niet geheel kan plannen en dat ik het mag loslaten. 

Florence, zwanger via onbekende donor

Juni 2022

Door deze cursus ben ik veel bewuster geworden van welke keuzes ik heb tijdens mijn bevalling, wat je allemaal kan vragen en zeggen, dat je meer invloed hebt dan ik van te voren dacht. Door al die informatie ben ik me veel zekerder gaan voelen en dat vond ik superfijn.

Lotte, ongepland alleenstaand zwanger

Juni 2022

Ik vind het heel fijn dat ik nu weet wat ik kan verwachten met een bevalling. Het moederschap, het kind opvoeden en al die dingen erom heen hoor ik van mijn vriendinnen wel, maar niemand heeft het eigenlijk over de bevalling. Dat was voor mij een groot vraagteken. Ik ben heel blij dat ik nu heel informatie heb.

Malu, zwanger via onbekende donor

Juni 2022

Erg leuk om op deze manier vrouwen te ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten. En dan ook nog veel informatie krijgen over de bevalling die er straks aan zit te komen. Erg leuk en leerzaam!
Mirna, zwanger via onbekende donor

Juli 2021

Door de cursus voelde ik mij goed geïnformeerd, dit was precies goed om mij zelfverzekerder te doen voelen. Ook voor mijn geboortepartner was dit een prettige voorbereiding, door gesprekken te starten naar aanleiding van de onderwerpen uit de cursus.
Door de combinatie van gepland en ongepland alleenstaande zwangeren voelde ik mij steeds sterker worden omdat de focus vooral lag op de toekomst en het positieve. Iets wat ik lastig vond toen ik er opeens alleen voor stond, maar door de cursus kwam ik in de juiste flow.
Fijne, warme begeleiding van Paulina en Maaike. Ook de appgroep en de live contacten die zijn ontstaan waren een leuk extraatje.
Eva, ongepland alleenstaand zwanger

Jan 2021

Reviews Single Mama Café

Ik vond het Single Mama Café een ontzettend fijne, gezellige én informatieve manier om vrouwen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten als ik. Veel herkenning, en direct een gevoel van steun van vrouwen die je nog nog nooit ontmoet hebt – maar ieders verhaal bleek zo herkenbaar! De keuze was dus ook niet moeilijk om een whatsappgroepje te starten en contact te houden.

Eva

Feb 2021

Ik heb een tijdje geleden het Single Mama Café ‘BAM worden’ gedaan, waarbij we naderhand nog zijn blijven kletsen met een aantal dames. Daar is met een aantal een WhatsApp groep uit ontstaan en gisteren hebben we elkaar, met vier daarvan, voor het eerst live ontmoet in Utrecht. Wilde dit even delen om jullie te laten weten dat er een mooie en waardevolle vriendschap is ontstaan vanuit één avond van 2 Handen Op 1 Buik 😊

Anoniem

Jun 2022

We hebben een hele leuke actieve whatsappgroep overgehouden aan het Single Mama Café. Er zijn inmiddels al meerdere pogingen gedaan om zwanger te worden, we leven erg met elkaar mee. Dankjewel voor het samenbrengen!

Anoniem

Nov 2022

× Hoe kan ik je helpen?