REVIEWS

Ik vond het erg leuk dat de bijeenkomsten een moment werden waarin het single zwanger zijn voelde als het ‘nieuwe normaal’. Waar je verhalen en ervaringen kon delen en tegelijk handige kennis opdeed voor de bevalling. Met heel praktische tips, fijne afwisseling in onderwerpen. Zowel de onderwerpen die de docente op de agenda had, als die de groep zelf aan droeg, bijv. over voogdij.
 
Na de cursus kwam de whatsapp-groep goed op gang en de terugkomles was wat mij betreft ook heel geslaagd. Zo bijzonder om nu ineens met allemaal mama’s te zijn! Ik zal je cursus van harte aanbevelen 🙂
Bedankt!
Marije

Utrecht, Juli 2019

Ik heb met ontzettend veel plezier de zwangerschapscursus voor alleenstaanden bij Maaike in Utrecht gevolgd. Elke les kwam er een stuk informatie aan bod, waarbij een deel van de bevalling werd besproken en uitgelegd. Daarnaast hebben we uitgebreid geleerd hoe te ademen tijdens weeën. Tot slot was er ook nog heel veel ruimte voor ieders persoonlijke verhaal, waarbij het ging over o.a. het vragen en benutten van hulp in de kraamtijd, de eventuele rol van een vader/donor en in het algemeen waar we tegenaan liepen of wat ons bezig hield. We hebben inmiddels ook al met alle moeders en baby’s de afsluitende les gehad en ik ben ontzettend blij dat ik nu deel uit maak van zo’n fijne groep alleenstaande moeders.

Ilse

Utrecht, Juli 2019

De cursus geeft een goed overzicht van de mogelijkheden bij een bevalling. Het heeft mij heel erg geholpen om de bevalling vol vertrouwen aan te gaan. Daarnaast is het heel leuk en inspirerend om anderen te ontmoeten die ook een kind krijgen zonder partner. Het is heerlijk om tips en ervaringen te delen, zowel tijdens zwangerschap als daarna.
 
Ik vond dat de docente het heel leuk en goed deed. Heel fijn hoe ze een sfeer en setting creëerde waarin iedereen zich meteen veilig en vertrouwd voelde om hun ervaringen te delen. Daardoor was er direct een band en begrip voor elkaars situatie. Nogmaals bedankt!
Anna

Utrecht, Juni 2019

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.nl

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW: NL184223623B01