Reviews Kraamworkshop

Ik vond het een interessante workshop. Had nog even zitten twijfelen of het nog wat toe zou voegen aangezien ik mezelf er best al wel wat in had verdiept en ook al een werkboek had over de 40dagen kraamtijd. Maar niets bleek minder waar. Naast algemene kennis over de kraamtijd wordt er ook specifiek aandacht besteed aan hoe je dit als solomoeder zou kunnen organiseren en inrichten. De docente creëert een prettige sfeer en nodigt je uit om bewust na te denken over wat bij jou past. Ik ga na deze workshop (door de kennis die ik heb opgedaan) op een aantal punten andere keuzes maken dan dat ik van te voren had gedacht. 

Gemma

Maart 2023

De online kraamworkshop was top! Heb er (nu al) heel veel aan gehad. Een avond vol waardevolle informatie en tips, en veel ruimte om vragen te stellen. Kan het zeker aanraden! 

Martine

Maart 2023

Ik vond de workshop leuk en nuttig. Ik heb nu een veel realistischer beeld wat er fysiek en mentaal op me af kan komen in de eerste dagen en weken na de bevalling. En daarnaast was het ook heel gezellig en fijn om ideeën uit te wisselen met andere solo moeders!

Lisanne

Maart 2023

× Hoe kan ik je helpen?