Update 6 Mei 2021

Live en online

Afhankelijk van het formaat lesruimte geven we onze zwangerschapscursussen weer live!!! We werken met kleine groepen en we houden ons aan de 1,5 meter maatregel. Als live les niet mogelijk is wordt de cursus online verzorgd. Het afgelopen jaar zijn er ook uit de online cursussen vriendschappen ontstaan, het is heel fijn te merken dat zowel online als live voor verbinding onderling zorgt. Want die verbinding onderling is een belangrijk onderdeel van 2 Handen Op 1 Buik!

Locaties

Sinds corona zijn er in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht live en online zwangerschapscursussen gegeven. Wij vinden het belangrijk dat je in alle grote steden of in ieder geval in iedere provincie een zwangerschapscursus voor singles kunt volgen. Daarom willen we je van harte uitnodigen je interesse voor een cursus bij jou in de regio bij ons kenbaar te maken. Zo gauw er 3 aanmeldingen zijn kan er een live-groep starten. Meld je snel aan!

Landelijke cursus

Voor vrouwen bij wie er geen cursusgroep in de buurt is bieden we de Landelijke Cursus aan. Deze wordt gegeven in Utrecht en is bewust op twee zaterdagen geplaatst zodat het voor vrouwen van verder weg ook haalbaar is om erbij te zijn. De cursus van mei zit vol, bij voldoende animo kan er weer een groep in juni starten! Je kunt je daarvoor hier opgeven.

Vragen?

Vragen of wil je informatie over bepaalde zaken? Laat het ons weten! Je kunt ons mailen, bellen, of laat een Whatsappbericht achter onder aan de pagina. We hopen je snel te ontmoeten!
Neem contact met ons op

Met vriendelijke groet,
Het team van 2 Handen Op 1 Buik

Archieven

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?