LINKS

Bevalling

www.doulanederland.nl en www.doula.nl: Emotionele en fysieke ondersteuning door een doula naast de hulp van verloskundige en kraamverzorgende/verpleegkundige

Coaching

Alleen met kinderwens: Voor single vrouwen die het moederschap overwegen, door Barbara Lammerts van Bueren.

FIOM: Het FIOM is specialist in ongewenste zwangerschappen en afstammingsvragen. Ze organiseren bijvoorbeeld workshops over hoe je met je kind het gesprek over donorconceptie kunt aangaan.

Kinderwenscoach Sara Coster: Voor iedereen die op een niet traditionele manier zijn of haar kinderwens wil vervullen. Individuele coaching en workshops.

Kraamtijd

Geboortezorg EigenWijs: Iedere zwangerschap verloopt anders, elke moeder heeft haar specifieke situatie en elke geboorte is uniek. Dit vraagt unieke en soms ook specialistische kraamzorg! Dat is wat Geboortezorg EigenWijs levert.

Kraamboeken voor alleenstaande moeders: By-Lien.nlIkkeboek.nl

Kraamkeuken: De Kraamkeuken kookt en brengt verse maaltijden langs voor jou en je gezin tijdens de kraamweek. Gratis bezorging in Utrecht.

Kraamzorg 1 op 1: De aanstaande moeder plaatst haar kraamzorgaanvraag en de kraamverzorgende biedt haar diensten aan. Vergelijk en kies de beste match.

La Leche League: Borstvoedingorganisatie La Leche League draait volledig op enthousiaste en geschoolde vrijwilligers, die je van moeder tot moeder willen helpen en informeren. Onze informatie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring.

Lezen

Balanceren op een been: Zelfcoaching voor single moeders

Beginnen bij het begin: Ouders en kinderen in gesprek over donorconceptie.

De wens en de vaders: Dagboek van Sara Coster die een kind kreeg samen met een homostel.

Donor Bekend: Gids voor single vrouwen die een bekende donor willen voor het realiseren van hun kinderwens. Barbara Lammerts van Bueren.

Een wereldwondertje: Dit boekje is speciaal voor alle KID kindjes geboren in een gezin met 1 of 2 mama(‘s).

Handboek Zwangerschapsdiabetes: Krijg zelf je suikerspiegel onder controle

Positief over Bevallen: Positief over bevallen laat zien hoe je jouw optimale bevalling kunt krijgen, of je nu van plan bent je baby thuis, in het ziekenhuis, een geboortecentrum of via een geplande keizersnede ter wereld te brengen.

Overige

Bam-Mam: Bammam.nl is er voor alle vrouwen die bewust voor het alleenstaand ouderschap kiezen of zich daar nog op aan het oriënteren zijn. De vereniging komt op voor de collectieve belangen van Bam moeders. Daarnaast is gezelligheid en de kans voor vrouwen en kinderen om in contact te komen met gelijkgestemden, een belangrijk aspect van onze vereniging.

Docu’s: Ik wil een kind, NPO. Niets liever dan een kind, SBS6.

DuRF: Dutch Rainbow Familyprofessionals. Het doel van DuRF is het bevorderen van de kwaliteit en deskundigheid op het gebied van het begeleiden van regenbooggezinnen.

Facebook besloten groep van 2 Handen Op 1 Buik voor zwangere singles

Eenoudercampings: Op deze website vind je een overzicht van de leukste eenoudervakanties op campings in Nederland, in de Ardennen in Belgie, in Frankrijk op een landgoed camping, in Spanje, Italie, Kroatie, Noorwegen en Zweden.

Estivant: Single reizen specialist

Happy Single Moms: Superleuke website met blogs, community, tips en nog veel meer.

Meer dan gewenst: Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Met onder andere informatieve bijeenkomsten, borrels en speeddates.

One Wish: Vind een co-ouder of donor met wie jij je kinderwens kunt vervullen.

Single Supermom: Single SuperMom is de onmisbare metgezel voor elke alleenstaande moeder, of je nu zwanger bent, in een scheiding zit, weduwe bent of al langere tijd alleenstaand bent. We helpen je graag om jouw dromen en doelen te bereiken. En ervoor te zorgen dat je minder aan het overleven bent.

Regelen

Grijmans Familierecht: Advocaat en mediator, gespecialiseerd in niet-traditionele gezinsvormen

Ouderschap en gezag in niet-traditionele gezinsvormen

Veenhof Notariaat: Notaris, gespecialiseerd in niet-traditionele gezinsvormen

Wilma Eusman: Advocaat, gespecialiseerd in niet-traditionele gezinsvormen

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?