LINKS

Bevalling

www.doulanederland.nl en www.doula.nl: Emotionele en fysieke ondersteuning door een doula naast de hulp van verloskundige en kraamverzorgende/verpleegkundige

Coaching

Alleen met kinderwens: Voor single vrouwen die het moederschap overwegen, door Barbara Lammerts van Bueren.

Kinderwenscoach Sara Coster: Voor iedereen die op een niet traditionele manier zijn of haar kinderwens wil vervullen. Individuele coaching en workshops.

Kraamtijd

Ikkeboek.nl: Een prachtig kraamboek voor de (bewust) alleenstaande mama, voor 2 mama’s of voor 2 papa’s. In roze, blauw en in een neutrale kleur.

Geboortezorg EigenWijs: Iedere zwangerschap verloopt anders, elke moeder heeft haar specifieke situatie en elke geboorte is uniek. Dit vraagt unieke en soms ook specialistische kraamzorg! Dat is wat Geboortezorg EigenWijs levert.

Kraamzorg 1 op 1: De aanstaande moeder plaatst haar kraamzorgaanvraag en de kraamverzorgende biedt haar diensten aan. Vergelijk en kies de beste match.

La Leche League: Borstvoedingorganisatie La Leche League draait volledig op enthousiaste en geschoolde vrijwilligers, die je van moeder tot moeder willen helpen en informeren. Onze informatie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring.

Lezen

Balanceren op een been: Zelfcoaching voor single moeders

Beginnen bij het begin: Ouders en kinderen in gesprek over donorconceptie.

Donor Bekend: Gids voor single vrouwen die een bekende donor willen voor het realiseren van hun kinderwens. Barbara Lammerts van Bueren.

Een wereldwondertje: Dit boekje is speciaal voor alle KID kindjes geboren in een gezin met 1 of 2 mama(‘s).

Handboek Zwangerschapsdiabetes: Krijg zelf je suikerspiegel onder controle

Regelen

Voogdijschap

Overige

Bam-Mam: Bammam.nl is er voor alle vrouwen die bewust voor het alleenstaand ouderschap kiezen of zich daar nog op aan het oriënteren zijn. De vereniging komt op voor de collectieve belangen van Bam moeders. Daarnaast is gezelligheid en de kans voor vrouwen en kinderen om in contact te komen met gelijkgestemden, een belangrijk aspect van onze vereniging.

Facebook besloten groep van 2 Handen Op 1 Buik voor zwangere singles

Eenoudercampings: Op deze website vind je een overzicht van de leukste eenoudervakanties op campings in Nederland, in de Ardennen in Belgie, in Frankrijk op een landgoed camping, in Spanje, Italie, Kroatie, Noorwegen en Zweden.

Estivant: Single reizen specialist

Happy Single Moms: Superleuke website met blogs, community, tips en nog veel meer.

Ik wil een kind: Documentaire op NPO3. Lauren Verster volgt stellen en singles die allemaal een kind op de wereld willen zetten.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.nl

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW: NL184223623B01