Deel 4

LET OP, GEVOELIGE POST

Er is maar één vraag die deze week alle gebeurtenissen en gedachtes overheerst: Zijn alle prikken, blauwe plekjes en de ritten naar de kliniek voor niks geweest?

En dan dient zich ruim een week later een beetje afscheiding aan. Ik voel een steek in mijn maag. De teleurstelling overvalt me. Ik had er namelijk zo’n goed gevoel over. Voor de zekerheid test ik de volgende ochtend. Binnen één seconde is een vet minnetje te zien. Kansloos.

In mij schuilt een groot verdriet. Een kindje krijgen, het lukt maar niet. Dromen, wensen, hopen en weer al die tranen. Ik wil geen twijfel meer, geen verdriet. Ik wil alleen weten: Kom je ooit of kom je niet. Ik weet het, ik moet blijven hopen. Kijk naar voren en niet om, vecht, wees sterk en blijf erin geloven!

Snik snik … Alles doet zo’n pijn, zelfs de pijn doet pijn. Leegte, enorme leegte, dat is wat ik voel.

Deel 5

“Ik kijk er zo naar uit. Het leven willen doorgeven, leven creëren, samen alles delen, het leven opnieuw zien door de ogen van je kind, zwanger zijn, onvoorwaardelijke liefde voelen en automatisch een doel hebben.

Nou, daar gaan we dan. Om 03:35 doe ik een plasje, testje en wachten maar. Tsjesus wat spannend!

OMG, een vette plus! Het is gelukt! Ongelooflijk! Deze eerste belangrijke stap is er! Yesss!

Ik ben me heel erg bewust van de kans op een miskraam. Maar weet je, ik ben sowieso teleurgesteld als het mis gaat. Dus kun je maar beter wel positieve gevoelens toelaten. Dat is ook goed voor de groei van het vruchtje!”

Dit was het laatste deel van 5 delen uit het dagboek van een wensmoeder. Dankjewel lieve cursiste van 2 Handen Op 1 Buik dat we je dagboekfragmenten mochten delen. En wat tof dat we je inmiddels kunnen feliciteren met je dochter!!! (spoiler alert 😍)⁠. Veel geluk saampjes!

 

Archieven

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?