DOULABEGELEIDING

Vertrouwen

De aanbieders van 2 Handen Op 1 Buik zijn veelal ook doula. Een doula is een bevallingscoach die alleenstaanden of stellen begeleidt voor, tijdens en vaak ook na de bevalling. Zij is er helemaal voor jou en ondersteunt jou op emotioneel en fysiek gebied, een vertrouwd persoon die de hele bevalling voor je klaar staat en je helpt ontspannen en vertrouwen te houden. Een doula werkt naast de verloskundige, kraamverzorgende en verpleging.

Team

Een doula kent jou goed genoeg om te weten wat je wensen of angsten zijn. Tegelijkertijd staat ze verder van je af dan een familielid of vriendin, waardoor ze ten alle tijden rustig en allert zal blijven. Eventueel samen met een familielid of vriendin heb je op die manier een mooi team van betrokken personen om je heen.

24/7

Je kunt een doula op ieder moment oproepen, ze zal dan zo snel mogelijk komen. Dat is fijn om te weten als alleenstaande zwangere voor het moment dat de weeën daadwerkelijk beginnen of wanneer ’s nachts je vliezen breken.

Contact

We vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen! Neem gerust contact op met een van ons, of vind een doula bij jou in de buurt via www.nbvd.nl of www.doula.nl

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?