2 HANDEN OP 1 BUIK LANDELIJK

DOE MEE!

We gaan een prachtige mooie zwangerschapscursus in Utrecht geven! Met lessen verdeeld over 2 LIVE zaterdagen en 1 ONLINE avond. Op deze manier is het ook voor zwangeren die van verder weg komen haalbaar om aan te sluiten bij deze bijzondere groep zwangere singles.

Tijdens twee zaterdagen zullen we jullie onderdompelen in alle ins en outs van een bevalling waarin je vertrouwen hebt en waarbij je regie zult ervaren. Tijdens een heerlijke potlucklunch kunnen jullie uitgebreid ervaringen uitwisselen over het alleenstaand moeder worden en het traject dat je daarvoor afgelegd hebt. Deze cursus wordt afgetopt met een online avond, waarna jullie er helemaal klaar voor zullen zijn!

Meld je snel aan en kom genieten van deze positieve zwangerschapscursus in de heerlijke grote lichte zolderruimte van Partou Kinderopvang Utrecht in het beste gezelschap wat je je maar kunt wensen.

LET OP: Als het i.v.m. coronamaatregelen nog niet mogelijk is om live bij elkaar te komen, wordt het geheel vervangen door een online cursus van 5 lessen van 2 uur.

PRAKTISCHE INFORMATIE

CURSUS
Lesdag 1: Zaterdag 8 mei LIVE van 10:30-14:30 uur incl. potlucklunch
Lesdag 2: Dinsdag 18 mei ONLINE van 19:30-21:30 uur
Lesdag 3: Zaterdag 29 mei LIVE van 10:30-14:30 uur incl. potlucklunch

ADRES
KDV Partou | Pratumplaats 1 De Meern | Paarse ingang | Gratis parkeren | Bereikbaar met OV | 25 minuten fietsen vanaf centrum van Utrecht.

DOCENTES
Maaike Rijnsburger en Paulina Glapinski-Zoethout

CONTACT
Maaike Rijnsburger | info@maaikerijnsburger.nl | 06 1339 0048

Maaike Rijnsburger

​Ik ben Maaike, ik ben getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen. Vanuit mijn werk als doula kwam ik erachter dat er geen aparte zwangerschapscursus voor singles bestaat. Hoe bijzonder om deze vervolgens zelf op te zetten! Naast de zwangerschapscursus ontstonden er allerlei andere initiatieven, waardoor steeds meer alleenstaande wensmama’s, zwangere singles en solomoeders via 2 Handen Op 1 Buik hele leuke en inspirerende contacten op doen tijdens die voor hen zo belangrijke periode.

Het in verbinding brengen van deze overwegend sterke, positief in het leven staande vrouwen, dat vind ik heel mooi om te kunnen doen! Ik ben zelf geen ervaringsdeskundige in het alleenstaand moeder zijn, mijn expertise ligt echt in zwangerschap en geboorte. Ik hoop dat je via mijn lessen, naast het ontmoeten van de andere vrouwen, heel veel vertrouwen in de bevalling krijgt waardoor je er zelfs een beetje zin in krijgt en achteraf met een goed gevoel terug kunt kijken.

Maaike is erkend lid van de NBvD, Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s.
Doet ook: Aanbod voor solomoeders, DoulabegeleidingZwangles, Rock 'n Romper

Paulina Glapinski-Zoethout

 

INSCHRIJVEN
ZWANGERSCHAPSCURSUS VOOR SINGLES

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?