CORONACRISIS UPDATE

Zwanger tijdens de coronacrisis

Wat een bizarre tijd maken we door… Juist nu kan het erg belangrijk voor je zijn om met andere single zwangeren in contact te komen, bijvoorbeeld omdat je controles bij de verloskundigen tot het minimum beperkt zijn, of omdat je als alleenstaande nu wel erg veel alleen bent nu je verplicht thuis werkt…

Cursus online

Daarom bieden we de lessen van 2 Handen Op 1 Buik nu ook online aan via Zoom. Je ontvangt van ons van te voren een link waarmee je kunt inloggen.

Op deze manier hopen we jullie toch de nodige informatie en oefening ter voorbereiding op de bevalling mee te geven. En de gelegenheid te bieden elkaar te leren kennen, elkaars ervaringsverhalen te horen, en eventueel zelfs een band op te bouwen met gelijkgestemden waar je ook na de coronacrisis nog veel aan kunt hebben.

Eerst een les proberen

Natuurlijk snappen we ook dat je een online les eerst wil proberen voor je tot betaling overgaat. Daarom kun je de eerste les voor €30,00 volgen. Als je daarna besluit de hele cursus te volgen wordt €30,00 in mindering gebracht op het cursusbedrag.

We hopen je gauw te ontmoeten en jouw bijzondere verhaal te horen!
Sterkte met alles, met een warme groet van ons allemaal,

Het team van 2 Handen Op 1 Buik

Inschrijven

Na je inschrijving ontvang je een factuur voor de eerste les van €30,00.
Wanneer je na je eerste les besluit de hele cursus te volgen,
wordt €30,00 in mindering gebracht op het cursusbedrag.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60