WAT IS

2 HANDEN OP 1 BUIK

ZWANGER!

Wauw, je bent in verwachting en je gaat het alleen doen! Omdat je daar bewust voor gekozen hebt via een donor, of omdat deze zwangerschap onverwacht op je pad kwam en je er helemaal voor wilt gaan.

CURSUS VOOR SINGLES

Onder alleenstaande zwangeren bestaat de behoefte een cursus te kunnen volgen waar de focus ligt op de zwangere zonder partner. Zodat je ervaringsverhalen kunt horen van vrouwen die hetzelfde doormaken als jij, en zodat je een netwerk kunt opbouwen waar je ook nadat de baby geboren is veel aan kunt hebben.

2 HANDEN OP 1 BUIK

Uit deze gedachten is 2 Handen Op 1 Buik ontstaan. De naam verwijst naar jouw beide handen op jouw buik met daarin het jongetje of meisje waar je zo nieuwsgierig naar bent. Stevig ondersteunen jouw handen je buik, klaar om het alleenstaand moederschap aan te gaan. Op zoveel mogelijk locaties in Nederland bieden we cursussen en workshops aan zodat alleenstaande zwangeren met elkaar in contact kunnen komen, tips en ervaringen kunnen uitwisselen, maar ook een gedegen voorbereiding op de bevalling krijgen.

VERTROUWEN

De aanbieders van 2 Handen Op 1 Buik zijn allen doula en/of zwangerschapsdocent. Daardoor kunnen ze je op mentaal maar ook op praktisch gebied ondersteunen en zul je na het volgen van de cursus met nog meer vertrouwen naar je bevalling toekijken.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@2handenop1buik.com

POSTADRES
2 Handen Op 1 Buik
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?